CORAAL Coaching & Consulting

Coralien van Hattem 

Coralien is Wagenings ingenieur in de cultuurtechniek (ruimtelijke ordening). Voor de start van haar eigen bureau in 1999 werkte ze bij ingenieursbureau Oranjewoud, het ministerie van Landbouw (eerst voor de directie Natuurbehoud en recreatie en daarna als vakinspecteur Landbouwonderwijs) en in leidinggevende posities bij de gemeenten Deventer en Zwolle. 

Daarnaast heeft  zij de coachopleiding bij de School voor coaching gevolgd en coacht zij sinds 1999 individuele mensen en teams. Zij heeft zich gespecialiseerd in het coachen van (volwassen) beelddenkers. 

Coach

Haar praktische aanpak gaat uit van de eigen ervaring van de beelddenker en komt tot uiting in het gebruik van verschillende (creatieve) werkvormen bij het coachen. Haar motto is: “Door te doen, krijg je andere inzichten”

Zij laat ervaren dat beelddenken een positieve eigenschap is, maar ook tot onbegrip kan leiden bij anderen. Met dat inzicht en met praktische tips worden vaak nieuwe keuzes in werk en privé mogelijk. Zij geeft ook workshops en interactieve inleidingen over beelddenken.

‘De combinatie van concrete opdrachten in de praktijk en het coachen van mensen is inspirerend en houdt mij bij de les’, aldus Coralien.